كيومرث حاجي زاده كليه سالهاي خدمتش در ارگانهاي دولتي را در حوزه بهداشت و درمان طي كرده است و تا قبل از استاندار شدن عبدالحسن مقتدايي حتي يك روز تجربه و سابقه اشتغال و فعاليت در مجموعه استانداريها و يا فرمانداريها را در كارنامه خود نداشته است
حكمت خبر؛ با گذر چند روز از طعمه حريق شدن جنگلهاي تشان شهرستان بهبهان كه جزو بكرترين مراتع استان خوزستان مي باشند، شب گذشته و در مورخ ٩٦/٣/٢١ در حاليكه كليه مسئولين شهرستان و برخي از مسئولين استاني در محل حادثه آتش سوزي گسترده جنگلهاي تشان حضور داشتند تصويري منتشر گرديد و بسرعت فضاي مجازي استان خوزستان را درهم نورديد كه طي آن نشان مي داد همزمان با تلاش عده اي از مسئولين ذيربط در محل حادثه آتش سوزي جنگلهاي استان در شهرستان بهبهان، كيومرث حاجي زاده مديركل مديريت بحران استانداري خوزستان در اهواز حضور داشته و در ضيافت افطاري هيات بيماران خاص و پيوند اعضا استان حضور بهم رسانده است!
پس از بالا گرفتن موج انتقادات از حاجي زاده برخي از نزديكان وي مسئوليت ايشان در مجموعه غيردولتي هيات ورزشهاي همگاني بيماران خاص را دليل حضور او در اين مراسم عنوان كردند، اين درحاليست كه مسئوليت رسمي و دولتي نامبرده مديريت اداره كل بحرانهاي استان خوزستان بوده است و حادثه ناگوار رخ داده در شهرستان بهبهان اوج يك بحران و تهديد محيط زيست و منابع طبيعي استان خوزستان بوده است!
گفتني ست سال گذشته و پس از اعتراضات مردمي به پديده ريزگردها، هاشم بالدي مديركل سابق بحران استانداري خوزستان از سمتش بركنار و كيومرث حاجي زاده موقتا سرپرست اين اداره كل شد كه در كمال تعجب اكثر كارشناسان، وي پس از مدتي بعنوان مديركل اين مركز مهم منصوب شد در حاليكه نه تحصيلات مرتبط و نه هرگونه سابقه و تجربه اي را در اين زمينه دارا بوده باشد!
لازم به ذكر حاجي زاده كليه سالهاي خدمتش در ارگانهاي دولتي را در حوزه بهداشت و درمان طي كرده است و تا قبل از استاندار شدن عبدالحسن مقتدايي در سال ٩٢ حتي يك روز تجربه و سابقه اشتغال و فعاليت در مجموعه استانداريها و يا فرمانداريها را در كارنامه نداشته است و در سال ٩٢ مستقيما از بهداشت و درمان به استانداري خوزستان منتقل و بلافاصله نيز به سمت مدير مركز تازه تاسيس سامانه ارتباط مردمي دولت(سامد) استانداري خوزستان منصوب شد!
این روستا در گذشته بخشی از چادگان و استان اصفهان بوده است.[۳]
روستای جدید یانچشمه پس از زیر آب رفتن روستای قدیم در اثر بنای سد زایندهرود ساخته شد.[نیازمند منبع] شهید دریاقلی سورانی، ناجی آبادان از اهالی این روستا بوده است.
در سال ۱۳۹۱ شمسی با تصویب هیئت دولت روستای یان چشمه به عنوان مرکز بخش شیدا تصویب گردید. این مصوبه با توجه به مصوبه دولت در خصوص ارتقاء بخش بن به شهرستان صورت گرفت. این روستا در کنار زاینده رود و دریاچه پشت سد زاینده رود قرار گرفته است به همین جهت موقعیت مناسبی برای گردشگری و پذیرش توریست در تابستانها دارد. چهار فامیلی که اکثریت جمعیت این روستا را تشکیل میدهند عبارت اند از. شکرالهی-سورانی-بهارلوئی-عظیمی.
تاریخ یانچشمه به زمان حکومت صفویها برمی گردد که پس از ویرانی روستای کهن سوران با قدرتمند شدن قبایل ترک و به ویزه قزلباشها و مهاجرت سبحانوردی قزلباش و برادر کوچکترش عظیم، به محل فعلی و آباد نمودن کاریزها و زمینهای بایر منطقه سبب تشکیل روستا شد